موارد کاربرد و استفاده از فایبر سمنت برد

پوشش های بیرونی ساختمان

نمای پوسته ای Cladding :

فایبر سمنت دی پی برد به دلیل چگالی مناسب (1400Kg/m3)  و همچنین مقاومت در برابر آتش، آب، رطوبت و شرایط جوی گزینه مناسبی برای استفاده به عنوان نما در ساختمان ها می باشد.

همچنین با در نظر گرفتن شاخص های مقاومتی این محصول در برابر جذب صوت، انتقال ، حرارت، مقاومت مکانیکی، مقاومت کششی و فشاری مناسب می تواند جایگاه ویژه ای در سیستم نماهای خشک داشته باشد.

با توجه به این که سطح نمای اجرا شده با فایبر سمنت برد بسیار صاف و عاری از هرگونه موج و ناهمواری است به عنوان سطح نهایی در نظر گرفته شده و با اجرای رنگ های مخصوص اکرلیک و الکترواستاتیک و... امکان ارايه نماهای متنوع از لحاظ رنگ و بافت را دارد.

 نمای پوششی سازه های سبک LSF  (با استفاده از مقاطع فولادی سرد نورد شده)

به دلیل ساختار سبک و خشک سازه های LSF از مصالح بنایی و سنتی برای پوشش نما و دیوار آنها استفاده کمتری شده و پوشش قاب های فریم شده به وسیله انواع صفحات سیمانی به دلیل دارا بودن خواص مکانیکی و همساز با اقلیم های مختلف یکی از مناسب ترین پوشش ها برای این سیستم ساختمانی می باشند.

پوشش های داخلی ساختمان

پوشش دیوار های داخل:

فایبرسمنت برد به دلیل بهره وری از ساز و کاز خشک و همچنین سازگاری با شرایط مختلف از لحاظ مقاومت فیزیکی، مکانیکی و اقلیمی در هر جزیی از ساختمان قابل استفاده می باشد.

یکی دیگر از مواردی که فایبرسمنت در آن کاربرد بسیاری دارد دیوار های داخلی است.

با استفاده از ساز و کار خشک می توان از صفحات سیمانی الیاف دار به عنوان پوشش دیوار های جداکننده استفاده کرد و دیواری مناسب  با شرایط مختلف و سازگار از لحاظ عایق صوتی، حرارتی و بهینه به عنوانمتعادل کردن انرژی ساختمان ایجاد کرد.

زیرسازی کاشی، سرامیک در سرویس های بهداشتی، استخرها و محیط های مرطوب Backer Board :

مقاومت بالای صفحات سیمانی الیاف دار در برابر رطوبت و همچنین تخلخل و زیری موجود در پشت بردهای فایبر سمنت، چسبندگی بالا به ملات های ساختمانی و چسب کاشی را در بر دارد که در نتیجه آن می توان به سادگی ار آن به عنوان پوشش دیوار خشک استفاده کرد و ار لحاظ مقاومت در برابر رطوبت محیط های مختلف را پوشش داد.

پوشش های داخلی ساختمان

سقف کاذب:

در تمامی فضاهای ساختمانی از جمله ساختمان های اداری، تجاری، مسکونی و فضاهای مرطوب مانند استخرها، حمام ها و فضاهایی که ممکن است در معرض بخار یا رطوبت بسیار بالا قرار بگیرند، می توان از فایبر سمنت برد به عنوان سقف کاذب به صورت یکپارچه و یا به صورت تایل های 40*40 یا 60*60 سانتی متر استفاده کرد.

کف کاذب:

در ساختمان هایی با کاربردی عمومی که تردد در آن ها زیاد می باشد از جمله فضاهای فرهنگی، تجاری، اداری و ... که نیاز به کف کاذب جهت عبور تأسیسات وجود دارد و همینطور سازه های پیش ساخته LSF  وicf می توان از فایبر سمنت با ضخامت 18 میلیمتر به بالا به عنوان پوشش کف استفاده کرد.

دیوار نما:

این اصطلاح در واقع دیوار پیرامونی ساختمان می باشد که از سمت بیرون وظیفه نمای ساختمان را ایفا می کند و در نتیجه نیازی به اجرای نما به صورت جداگانه نیست.

همچنین از داخل نیز وظیفه پوشش داخلی و نازک کاری را برعهده دارد و در اصل ترکیبی بهینه از نما و سیستم  DRY WALL (دیوار خشک) است.

با توجه به اینکه فایبرسمنت دارای خصوصیات متفاوتی از لحاظ مقاومت در برابر صوت و حرارت می باشد با استفاده ازانواع عایق ها در فضای ایجاد شده می توان فضای پوشش بیرونی و پوشش داخلی را همساز کرد.

کاهش زمان ساخت و ساز با توجه به تجمیع موارد کاری و بیشتر شدن سطح مفید در بنا و کاهش هزینه ها در اجرای سازه و همچنین کاهش وزن ساختمان از دیگر مزایای اجرای این سیستم است.

پوشش های ضد حریق

به دلیل مقاومت بالای صفحات سیمانی الیاف دار در برابر حریق و نسوز بودن آنها و ممانعت از گسترش  شعله در سطح اجزای ساختمان ، می توان از این محصول مطابق جزییات اجرایی تأیید شده جهت پوشش در سازه های فلزی استفاده کرد.