پروفیل های گالوانیزه برای زیرسازی:

پروفیل های U و C  (استاد و رانر) :

ورق های سیمانی الیاف دار برای اجرا در تمامی فضاها و اجزای ساختمان احتیاج به زیرسازی از نوع ورق گالوانیزه دارند. برای زیرسازی در دیوار های داخلی و دیوار های جداکننده از پروفیل هایی با مقاطع U و C که اصطلاحا استاد و رانر نامیده می شوند.

استادهای مقاطع C شکل در فواصل استاندارد 60 سانتی متری به رانرهای U شکل که در سقف و کف نصب شده اند با رعایت ضوابط DRY WALL (دیوار خشک) متصل می شوند، باید به این نکته توجه داشت که بر اساس ضخامت های مختلف فایبر سمنت ضخامت های استاد و رانر نیز در نصب متغییر می باشد.

پروفیل مقطع M:

برای کنترل تغییرات ابعادی صفحات سیمانی الیاف دار که بر اثر تغییرات دما و رطوبت به وجود می آید از پروفیل گالوانیزه یا مقطع M که دارای ضخامت های 7/0 میلیمتر می باشد استفاده می کنند.

این پروفیل با عرض 80 و 100 میلیمتر تولید می شود و در صورت استفاده از این پروفیل در نمای ساختمان درز بین صفحات به صورت نمایان باقی می ماند. که بنا به نظر طراح می تواند از حداقل 7 میلیمتر تا حداکثر 20 میلیمتر تغییر کند.

پروفیل V:

در زیرسازی نمای فایبرسمنت که به صورت های مختلف مدولار و کرکره ای اجرا می شود،از پروفیل با ضخامت 7/0 میلیمتر به همراه پروفیل M استفاده می شود، با ذکر این موضوع که قیمت این پروفیل از پروفیل M به طرز قابل ملاحظه ای کمتر می باشد استفاده از آن باعث کاهش هزینه های زیرسازی خواهد شد.

پروفیل A:

در محل درز بین صفحات سیمانی الیاف دار از پروفیل با مقطع A  که دارای ضخامت 5/0 و عرض 60 میلیمتر می باشد استفاده می کنند که علاوه بر کنترل تغییرات ابعادی فایبرسمنتدر محل درزها به طور محسوس باعث زیبایی نمای طراحی شده با فایبرسمنت می شود و طراح با کمی خلاقیت در معماری می تواند طرح های زیبا و چشم نوازی را ارئه دهد.

پیچ ها

با توجه به این که فایبرسمنت برد جزو ساز و کار خشک در ساختمان سازی است، از انواع پیچ ها برای اتصالات صفحات سیمانی و نصب |آنها استفاده می شود که توضیحاتی در مورد آنها بیان می کنیم:

پیچ های سرمته بالدار سر سخت

برای اتصال فایبرسمنت به سازه های گالوانیزه با ضخامت بالای 7/0 میلیمتر از این نوع پیچ استفاده می شود.

پیچ های نوک تیز سرسخت

از این نوع پیچ ها برای اتصال فایبرسمنت به سازه های زیرسازی چوبی استفاده می شود.

پیچ های اتصال سازه به سازه

برای اتصال سازه های گالوانیزه به زیرسازی و قوطی های آهنی استفاده می شود.

ماستیک پلی اورتان

نوعی چسب درزگیر تک جزئی بر پایه رزین پلی اورتان با خواص ویژه و فراوان می باشد. از خصوصیات این چسب مقاومت کششی متوسط است که قابلیت چسبندگی به سطوح مختلف ساختمانی همچون مواد بر پایه سیمان، آجر، سرامیک، ورق آهنی و گالوانیزه شده را دار است.

در نصب فایبرسمنت برد برای درزبندی و آب بندی درزهای ایجاد شده مابین صفحات از این ماستیک استفاده می شود که قابلیت انعطاف پذیری بالایی دارد و این مزیت از تغییر حالت صفحات سیمانی در طول زمان در اثر انبساط و انقباض نیز جلوگیری می کند.